Connor Zilisch ga-anọchi anya otu USA na 2020 CIK-FIA Karting Academy Trophy

Connor Zilisch echekwala oche CIK-FIA Karting Academy Trophy maka United States of America maka 2020. Otu n'ime ndị ọkwọ ụgbọ ala kacha nwee nkà na mmeri nke obodo n'ime afọ abụọ gara aga, Zilisch ga-edozi ụgbọ elu ya n'ụwa niile na 2020. ka ọ na-emejupụta kalenda agbụrụ ya na ihe omume karting North America na Europe, gụnyere mmemme Academy Trophy a ma ama na Italy, Belgium na France.

 4 (2)

"Enwekwara anyị nsọpụrụ inwe Connor Zilisch nọchite anya obodo anyị na mba ofesi," Onye isi otu World Karting Association kwuru Kevin Williams."Connor abụrụla onye na-agba ọsọ n'ihu, onye meriri n'ọsọ na onye mmeri na North America, ma nwee ahụmahụ na ebe nkiri karting mba ụwa.Ezinụlọ Zilisch niile na-etinye obi ha na mkpụrụ obi ha n'ime karting, mụ onwe m na-atụkwa anya ịgbaso ọganihu Europe ya na 2020. "

"Enwere m ihe ùgwù na a họpụtara m ịnọchite anya United States na usoro Academy Trophy.Agbalịsiwo m ike ime ka ịkwọ ụgbọala m ka mma, ọ na-atọkwa m ụtọ inwe ohere ịsọ mpi ebe onye ọ bụla na-agba otu ngwá ọrụ na nkà ndị ọkwọ ụgbọala bụ ihe a na-elekwasị anya,” ka Connor Zilisch kwukwara."Ebumnobi m bụ ịnọchite anya nke ọma, weghachite iko a n'ụlọ ma gosi ụwa ka asọmpi siri ike ebe a na United States.Eji m n’aka na enwere ọtụtụ ndị ọkwọ ụgbọ ala ịhọrọ, yabụ achọrọ m ikele WKA na ACCUS maka ịhọrọ m maka ohere a dị ịtụnanya.”

Na nkwadebe maka 2020 CIK-FIA Karting Academy Trophy, onye ka dị afọ 13 agbakwunyela na nhazi oge ya juru.Tupu mmemme Karting Academy Trophy nke mbụ na njedebe nke Eprel, onye America na-eto eto ga-asọ mpi n'ọsọ asọmpi mmalite oge European na klas OKJ nwere mmemme Ward Racing nwere ike.Ndị a gụnyere asọmpi WSK nke izu ụka gara aga na Adria, mmemme WSK abụọ ọzọ enwetara na Sarno, Italy yana agbụrụ abụọ ọzọ na Zuera, Spain.N'ebe a na US, Connor ga-agba ọsọ abụọ fọdụrụnụ nke ROK Cup USA Florida Winter Tour ebe o meriri agbụrụ abụọ na ihe omume mbụ na Pompano Beach n'ọnwa a, agba ikpeazụ nke WKA Florida Cup na Orlando na Superkarts!Ihe omume WinterNationals US na New Orleans.

Ntụle nke 2020 ga-ahụ Zilisch na-asọ mpi na Superkarts ndị ọzọ!Ọsọ US Pro Tour, CIK-FIA Euro na WSK Euro Series na mmemme CIK-FIA Karting Academy Trophy ikpeazụ.Connor na-ezube imechi afọ ahụ n'asọmpi ụfọdụ asọmpi asọmpi buru ibu n'ofe ụwa gụnyere mmemme ROK the RIO na SKUSA SuperNationals na Las Vegas, ROK Cup Superfinal na South Garda, Italy na CIK-FIA OKJ World Championship na Birugui. , Brazil.

 4 (1)

Ihe ịga nke ọma dị ka ọ na-eso Connor ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ oge ọ bụla ọ nọ n'azụ ụkwụ.Zilisch na-abanye na 2020 dị ka 2017 Mini ROK Superfinal Champion, 2017 SKUSA SuperNationals Mini Swift Champion, 2018 Team USA so na ROK Cup Superfinal, 2019 SKUSA Pro Tour KA100 Junior Champion, Vice Champion na 2019 SK3 nsonaazụ XUSA SuperNational. na 2019 ROK the RIO na ROK Cup Superfinal nakwa onye so na Team USA na Rotax Max Challenge Grand Finals na Italy.N'ịga n'ihu na ihe ịga nke ọma ya n'ọnwa mbụ nke 2020, Connor guzoro n'elu steepụ nke podium na mmemme ise mbụ ya na North America gụnyere mmeri atọ na WKA Manufacturers Cup na WKA Florida Cup opener na Daytona Beach, Florida yana ịzọrọ. ugwu kacha elu na ROK Junior na 100cc Junior na oghere mmeghe nke ROK Cup USA Florida Winter Tour.

Williams gbakwụnyere, "Connor Zilisch bụ aha anyị ga-anụ na motorsports maka afọ ndị na-abịa, enwere m obi ike na ọ ga-abụ ihe iyi egwu maka mmeri agbụrụ na nsonaazụ podium na Karting Academy Trophy nke afọ a."

Edemede kere na mmekorita ya na yaAkwụkwọ akụkọ Vroom Karting.


Oge nzipu: Mar-20-2020